Over ons

 

Ons familiebedrijf bestaat 90 jaar (3de generatie). Onze visie is het leveren van producten en diensten die voldoen aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klanten. Onze hoofddoelstelling, die moet bijdragen tot de opbouw van een goede relatie met onze klanten en optimale klanttevredenheid.


Naast het voldoen aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klanten, streven we er ook naar om onze werkzaamheden zodanig te verrichten dat verspillingen tot een minimum worden beperkt en dat er voortdurend wordt gestreefd naar verbeteringen. Deze verspillingen kunnen liggen op het gebied van materiaal, arbeidsuren,energie en geld. Om deze verbeteringen te realiseren en tot een maximaal resultaat te komen, wordt gestreefd naar efficiŽnt verloop van alle bedrijfsactiviteiten, minimaliseren van materialen, energie en arbeid.
Dit vereist vakbekwaam en goed gemotiveerd personeel!


Autobedrijf  Snijders Almelo

Wij specialiseren ons in het aanbieden van gebruikte auto's, in het bijzonder Skoda's. 

Wij hebben de grootste voorraad gebruikte en nieuw Skoda's van Nederland. Doorlopend hebben wij meer dan 75 jong gebruikte occasions op voorraad die zowel technisch als optisch in zeer goede staat verkeren. Ook bent U welkom in onze moderne goed uitgeruste werkplaats voor al Uw onderhoud en reparaties. Mede hierdoor zijn wij een begrip in heel Nederland. Direct contact? bel 0546-861554